RUBRIEKEN

Eerste Hulp in de wildernis

Artikelnr. WE 0629
Prijs: € 22,89   € 24,95 incl. 9% BTW
Aantal:
BESTELLING AFRONDEN
* Bij een bestelling boven de €100,- geen verzendkosten binnen Nederland

Productomschrijving: Eerste Hulp in de wildernis

Eerste Hulp in de wildernis
Daar sta je dan, naast je tent in de wildernis. Je hoort dat er meerdere onderkoelde klimmers gevonden, waarvan een aantal ernstige gewond.
Wat wil je dat bij de hand hebben? Juist, dit boek.
Overal ter wereld en zelfs in Nederland zijn er buitengebieden waar de ambulance niet kan komen. Sterker nog, soms is er helemaal niemand en komt het op jou kennis aan.
Eerste Hulp in de Wildernis is het boek dat je helpt. 
Expeditie Anne Brants en een esthesist Pim de Ruijter leren je hoe je gebeurtenissen in de wildernis kunnen starten en kunnen voorkomen.
Daarnaast bieden zij een naslagwerk voor ziektebeelden gerelateerd aan hoogte, koude en hitte. Je ontdekt wat jij moet doen als professionele zorglanger op zich laat wachten
en evacueren noodzakelijk is.
Hét boek voor iedereen die niet bang is voor een goede avondtuur.

Voorwoord
Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat is in veel situaties van toepassing, maar zeker wanneer je naar een onbekend buitengebied gaat waar de omstandigheden anders zijn 
dan je gewend bent. In de wildernis zijn hulpdiensten niet altijd binnen handbereik. Zelfs in Nederland zijn er buitengebieden waar de ambulance niet binnen afzienbare tijd ter plaatse kan zijn.
Een goede voorbereiding bestaat niet uit trainen en het voorkomen van gezondheidsproblemen en het voorbereiden op een onverhoopt noodgeval.
Omdat hulpdiensten in afgelegen gebieden niet altijd snel ter plaatse van eerste Hulp kennis en vaardigheden.
 Dit vraagt ​​om een ​​andere benadering bij het verlenen van Eerste Hulp.
Eerste Hulp in de wildernis is een compleet naslagwerk voor een ieder die tijd doorbrengt in een buitenomgeving waar niet direct medische hulp voorhanden is.
In dit boek wordt systematisch beschreven hoe je problemen kunt herkennen, welke Eerste Hulp je kunt verlenen en welke voorbereidingen je kunt treffen om problemen te voorkomen
van letsel in de wildernis. Hierbij is extra aandacht geschonken aan welke Eerste Hulp verleend kan worden als professionele zorg langer op zich laat wachten en wanneer
een evacuatie georganiseerd moet worden.

180 pagina's
 

Over dit leerboek worden altijd de betreffende verzendkosten berekend.